Η εταιρία TRANSOVER LTD Logistics είναι άκρως εξειδικευμένη εταιρεία μεταφορών με ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες με συνέπεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα για την επιχείρησής σας. Είναι μια ιδιωτική επιχείρηση που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιχειρήσεις και τον τρόπο ανάπτυξης μας, καθώς και για το ιστορικό της συνέπειας και της ικανοποίησης των πελατών μας.

Είμαστε 17 χρόνια στην αγορά και έχουμε την πρόθεση να παραμείνουμε ως ηγέτες, προσφέροντας συνεχή πρωτοποριακή υπηρεσία για τους πελάτες μας.

Σε ολόκληρη τη χώρα, ή σε όλη την ήπειρο, ή σε όλο τον κόσμο, έχουμε την άμεση υπηρεσία για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας, με τις υπηρεσίες μας να φτάνουν από πόρτα σε πόρτα με εγγυημένο χρόνο παράδοσης. Κατά τη διάρκεια γίνεται μια συνεχή καινοτομία και βελτίωση, με έμφαση στην σταθερότητα και την ικανοποίηση του πελάτη.

Το όραμά μας

Η TRANSOVER LTD είναι εταιρία με παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών και τον Logistics.Όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε σταθεροί στις αξίες μας που αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης επί πολλά χρόνια. Κάνουμε σταθερά βήματα ώστε να υπάρχει μια αξιόπιστη υπηρεσία προς τους πελάτες μας και σταδιακά να φτιάχνουμε νέες υπηρεσίες και να ενισχύουμε τις υφιστάμενες.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο πελάτης μας, με εμπορικές συναλλαγές των πελατών μας σε όλο τον κόσμο παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics εξειδικευμένες υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις τους. Στοχεύοντας στην μείωση του συνολικού κόστους της εφοδιαστικής τους αλυσίδας και αποτελώντας για αυτούς στρατηγικό πλεονέκτημα.

Η εκτέλεση των προαναφερθέντων καθηκόντων πραγματοποιείται με την παροχή επαγγελματικής και ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης πελατών στην έκταση της οργάνωσης εσωτερικών και διεθνών μεταφορών με συμβουλευτικές υπηρεσίες εφοδιαστικής αλυσίδας.

Η αποστολή μας

Η εταιρία Transover παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες για τους πελάτες της και θέλει να τελειοποιήσει τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας τους και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά τους και την αποδοτικότητά τους.

Στόχος μας είναι να χτίσουμε μια στιβαρή και μακροχρόνια σχέση με κάθε πελάτη μας ξεχωριστά έτσι όπως έχουμε κάνει μέχρι στιγμής με κάποιους από τους πελάτες μας. Έχουμε κατορθώσει ως τώρα να επιτύχουμε αυτόν το στόχο με το να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση του κόστους.

Η αποστολή μας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των προσδοκιών των πελατών μας για την μεταφορά των εμπορευμάτων τους και η δημιουργία υπεραξίας μέσο υψηλού επιπέδου παρεχομένων υπηρεσιών.

Η αποστολή μας υπογραμμίζει τους παρακάτω στόχους:

  • Θέλουμε να «κάνουμε τη διαφορά» στο «επιχειρείν», δρώντας με ακεραιότητα και ηθική.
  • Θέλουμε να κάνουμε τους πελάτες, συνεργάτες και τους εργαζόμενους μας πιο πετυχημένους.
  • Θέλουμε να συνεισφέρουμε θετικά στο κοινωνικό σύνολο και στο περιβάλλον.